Thuis

Dongguan JVT Connectors Co., Ltd

Van goede kwaliteit Draad om Schakelaar in te schepen voor verkoop
Van goede kwaliteit Draad om Schakelaar in te schepen voor verkoop
Wij zijn werkelijk tevreden met de dienst van JVT en kwaliteit, wens wij op deze win-win verhouding kunnen gaan!

—— Bernd Remmlinger

Wij kochten vele gelijkwaardige delen van Molex en JST-van JVT. Beste kwaliteit, redelijke prijs, snelle levering. Hartelijk dank!

—— Hiren Ajmera

Er is heel wat potentieel voor JVT in deze markt met ESA en ik heb vertrouwen dat uw bedrijf volgend jaar een grote leverancier aan ons zal worden.

—— Danny Ong

Wij hadden zeer aardige samenwerking in het overgegaane 1 jaar. En ik geloof wij meer genoegensamenwerking voortaan zullen hebben.

—— Volker Wieland

Ik zal ervoor zorgen wij verdere projecten naar u Diana verzenden. Wij zijn gelukkig tot dusver in onze transacties met JVT.

—— Giorgio Bernardi

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan JVT Connectors Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd Dongguan JVT Connectors Co., Ltd
tentoonstelling tentoonstelling Meeting Room General Manager Receptie onze Zegel Onze Fabriek Klanten Klanten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : JVT
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 500000-800000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Het genieten van van Uitstekende Geografische Plaats
Gevestigd in 2002 en gevestigd in Chang'an-Stad, heeft Dongguan, die dichtbij aan Hong Kong en Guangzhou is, de Schakelaars van Dongguan JVT 13 jaar van ervaring in R&D van elektronische schakelaars. Voorts hebben wij bureaus in Wujiang, Jiangsu en Hong Kong. Wij hebben machines en technologie van Taiwan vooruitgegaan.

Deskundige in het Veroorzaken van Terminals, Huisvesting, Wafeltjes en Schakelaars
Wij vervaardigen hoofdzakelijk allerlei terminals, huisvesting, wafeltjes en schakelaars. Wij bieden ook diverse ontwerpen voor een verscheidenheid van schakelaars en stukken van het batterijlassen aan. Zij worden wijd gebruikt in elektrische toestellen, communicatieapparatuur, LVDS-vertoningen en computers, en zijn goed - ontvangen door JAE, JST, Molex, u, Dupont en AMPÈREN.

Vergadering UL, SGS en ISO-Normen
Wegens onze nauwkeurigheid in het gehele productieproces, zijn al onze producten volgzaam met UL en SGS, en wij hebben ISO 9001: 2008 certificatie.

Werkend met Foxconn, Asus en Andere Bedrijven
Wij bezitten geavanceerde software en hardwarefaciliteiten voor ontwikkeling en productie, evenals het de de meest geavanceerde verwerking van de hoge precisievorm, de productie, het testen materiaal en software. Met dergelijke middelen, hebben wij producten gemaakt die Foxconn, Asus, LG, Quanta, Siemens en Huawei naar bron van ons aantrokken.

Het werk met ons vandaag
Wij hangen bedrijfsethiek aan en vervullen de sociale verantwoordelijkheid in het woeste marktmilieu om een geschikte ontwikkelingsweg en een elektronische schakelaaronderneming tot stand te brengen van wereldklasse. Contacteer ons vandaag om met sourcing te beginnen.
 

Contactgegevens
Dongguan JVT Connectors Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Diana

Tel.: 86-769-39015968-81608536

Fax: 86-769-85358632

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)